ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην Invisioniva Business Consulting στόχος μας είναι η παροχή μιας ολοκληρωμένης συμβουλευτικής υπηρεσίας σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας βρίσκονται δίπλα στον επιχειρηματία από το στάδιο του επιχειρηματικού σχεδιασμού εως την οικονομική μελέτη και την επιλογή του κατάλληλου επενδυτικού σχεδίου.
Αναλαμβάνουμε την ενημέρωσή σας για τα ενεργά και τα αναμενόμενα επενδυτικά προγράμματα καθώς και την πλήρη καθοδήγησή σας ώστε να επιλέξουμε μαζί το καταλληλότερο πρόγραμμα για εσάς.

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν έλεγχο επιλεξιμότητας της επιχείρησής σας

Επιχειρηματικό Στρατηγικό Πλάνο
Το σωστό στρατηγικό επιχειρηματικό πλάνο ή αλλιώς strategic business plan είναι το νούμερο ένα βήμα προς την δημιουργία ενός επιτυχημένου επενδυτικού σχεδίου.
Η εκπόνηση του επιχειρησιακού πλάνου γίνεται εξ’ ολοκλήρου από εμάς, σε συνεργασία με εσάς για την εκπλήρωση του οράματός σας.

Επιλογή Επενδυτικού Προγράμματος
Αξιολογούμε το χρηματοδοτικό σας έργο σε συνδιασμό με το strategic business plan και σας προτείνουμε το κατάλληλο επενδυτικό πρόγραμμα για την επιχείρησή σας.

Χρηματοοικονομική Μελέτη
Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση της οικονομικής μελέτης και υποβάλλουμε την αίτηση υπαγωγής στο ιδανικότερο ενεργό επενδυτικό πρόγραμμα.

Συνεχής Υποστήριξη
Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με εσάς και διαχειριζόμαστε πλήρως το επενδυτικό σας πρόγραμμα από την έναρξή του έως την πλήρη εκταμίευση του αιτούμενου ποσού.